بهینه سازی موتور جستجو (SEO) چیست؟
SEO چیست؟
بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) هنر و علم کسب رتبه بالاتر صفحات در موتور های جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو است. از آنجایی که جستجو یکی از اصلیترین راه های کشف محتوا توسط افراد به صورت آنلاین است. رتبهبندی بالاتر در موتورهای جستجو می تواند منجر به افزایش ترافیک یک وب سایت شود. در گوگل و سایر موتورهای جستجو، صفحه نتایج اغلب تبلیغات پولی را در بالای صفحه نشان می دهد و به دنبال آن نتایج معمولی یا آنچه بازاریابان جستجو «نتایج جستجوی ارگانیک» می نامند، قرار می گیرد. ترافیکی که از طریق سئو به دست می آید اغلب به عنوان «ترافیک جستجوی ارگانیک» شناخته می شود تا آن را از ترافیکی که از طریق جستجوی پولی به دست می آید متمایز کند. در ادامه بیشتر به بررسی SEO چیست؟ می پردازیم.
-
تاریخچه سئو
سئو از زمان شروع آن در اوایل دهه 1990 به طور قابل توجهی تکامل یافت. با ارسال دستی وب مستر ها به موتور های جستجو و شامل متا تگهای غنی از کلمات کلیدی شروع شد. موتورهای جستجوی اولیه مانند AltaVista و Infoseek از این برچسب ها برای فهرست بندی محتوا استفاده می کردند. در اواخر دهه 1990 شاهد ظهور گوگل بودیم که با الگوریتم PageRank خود، با تمرکز بر کیفیت و کمیت بک لینک ها، سئو را متحول کرد. در طول سالها، سئو پیچیدهتر شده و تجربه کاربر، بهینه سازی موبایل و کیفیت محتوا را بهعنوان عوامل کلیدی رتبه بندی می کند.
از آن زمان، صد ها تغییر الگوریتم صورت گرفته است که بازاریابان را به تطبیق مداوم استراتژی های خود سوق داده است. تاریخچه سئو نشان می دهد که یک استراتژی جامع بازاریابی دیجیتال بهترین راه برای جلوتر ماندن است. ایجاد محتوایی که واقعاً برای بازدیدکنندگان مفید باشد اما حضور آنلاین پایدار و مؤثری ایجاد کند.
-
مزایای سئو
بهینه سازی موتورهای جستجو بخش کلیدی بازاریابی آنلاین است زیرا جستجو یکی از راه های اصلی جهت یابی کاربران در وب است. نتایج جستجو در یک لیست مرتب ارائه میشوند و هر چه یک سایت بتواند در آن لیست بالاتر باشد، بازدید بیشتری از سایت دریافت خواهد کرد. به عنوان مثال، برای یک جستجوی معمولی، نتیجه شماره یک 40-60٪ از کل ترافیک آن پرس و جو را دریافت می کند. در حالی که نتایج شماره دو و سه به طور قابل توجهی ترافیک کمتری دریافت می کنند. فقط 2-3 درصد از جستجوگران فراتر از صفحه اول نتایج جستجو کلیک می کنند. بنابراین، حتی یک بهبود کوچک در رتبه بندی موتورهای جستجو میتواند منجر به دریافت ترافیک بیشتر وبسایت و احتمالاً تجارت بیشتر شود.
سخن پایانی
به همین دلیل، بسیاری از کسب و کارها و صاحبان وب سایت ها سعی می کنند نتایج جستجو را دستکاری کنند تا سایت آنها بالاتر از رقبای خود در صفحه نتایج جستجو (SERP) باشد. اینجاست که سئو وارد می شود. در ادامه بهترین افزونه سئو وردپرس را به شما معرفی کرده ایم. که با کمک این افزونه ها می توانید وب سایت خود را سئو کرده و جزو نتایج برتر گوگل باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!